Zoek voor autoverhuur in Tel Aviv

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Tel Aviv

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Tel Aviv

Huur een auto in Tel Aviv via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Tel Aviv bestaat slechts honderd jaar en is een dynamische moderne tegenhanger tot het oude historische centrum van Jeruzalem. Een levendig nachtleven en een bedrijvig commercieel district maken Tel Aviv een plezier om te bezoeken, ondanks het feit dat het de stad ontbreekt aan geschiedenis. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Tel Aviv en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Israël. Autohuur in Tel Aviv is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad te bezoeken en om de nabijgelegen attracties te bereiken.

Goedkope autohuur in Tel Aviv

Tel Aviv kan waarschijnlijk het best bezocht worden nadat u alle oude relikwieën en religieuze kunstvoorwerpen heeft gezien. De stad biedt vakantiegangers goede faciliteiten voor winkelen, het nachtleven en zelfs zonnebaden. Tel Aviv ligt langs een 10 km lange reep gouden Mediterraan zand en is wel vergeleken met Miami voor zijn blitse, aangename atmosfeer. Een bruisend nachtleven houdt feestvierders bezig tot in de vroege uurtjes. Ga voor dronken plezier naar Allenby Street, waar je twee wodka's voor de prijs van één koopt en bars opwindende entertainment verzorgen. Ondanks het feit dat de stad relatief jong is, is er een goede selectie culturele bezienswaardigheden, van musea en galerijen tot theaters en filmhuizen. Het Tel Aviv Museum bezit de beste collecties moderne kunst van het land en er zijn werken te zien van internationale kunstenaars zoals Chagall, Dali, Cézanne en Monet.

Tel Aviv: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto en u kunt de stad in uw eigen tempo verkennen en vervolgens doorgaan naar het omringende platteland van Israël. De stad is ideaal als basis voor het verkennen van de fascinerende haven van Jaffa en de oude oevers van het meer van Galilea, de locatie waar vele belangrijke religieuze evenementen plaatsvonden.

Boek uw huurauto nu