Zoek voor autoverhuur in Israel

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Israel

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Israel

Autohuur in Israel is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Van scubadiven van wereldklasse tot locaties voor religieuze bedevaart, van luxe hotels tot strandhutten en van fonteinen tot falafels, Israel is een van de meest afwisselende en fascinerende landen ter wereld. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in locaties verspreid over geheel Israel met inbegrip van Tel Aviv. Autohuur in Israel is een van de beste manieren om dit geweldige land te verkennen en om in uw eigen tempo zijn schatten te ontdekken.

Goedkope autohuur in Israel

Voor religieuze en culturele relikwieën is Israël een van de meest ongelooflijke plaatsen ter wereld en trekt pelgrims en toeristen van elk geloof. Jeruzalem, Bethlehem en Galilea bevatten allemaal belangrijke bidplaatsen of plaatsen die interessant zijn voor zowel Joden als Moslims en Christenen. Als u wat minder spirituele activiteiten zoekt, dan heeft Israël meer musea per hoofd van de bevolking dan enig ander land op aarde, met inbegrip van het magnifieke Israël Museum in Jeruzalem. Het New Israeli Opera gezelschap biedt producties van wereldklasse, en Tel Aviv heeft een aantal geweldige theaters en muziekgelegenheden. Van de moderne stedelijke bedrijvigheid van Tel Aviv tot de oude charmes van Jeruzalem, Israël is een land dat u te allen tijde volledig in de ban houdt.

Israel per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Israël en u kunt dit geweldige land in uw eigen tempo verkennen. Breng een bezoek aan de Dode Zee en drijf in het rustige, zoute water vol mineralen waarvan men zegt dat het een genezende werking heeft. Een ander soort onderwaterervaring kan worden gevonden in de Rode Zee bij Eilat. Dit is een van de beste duikcentra ter wereld, met koraal vol met leven, waar zowel de ervaren duiker als de beginner verzekerd is van een onvergetelijke ervaring.

Boek uw huurauto nu