Zoek voor autoverhuur in Guernsey

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Guernsey

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Voordelige autohuur in Guernsey

Huur een auto in Guernsey via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Dit schitterende Britse eiland heeft een helder, groen landschap en een Gallisch tintje, een overblijfsel uit de dagen dat Guernsey officieel deel uitmaakte van Normandie, nu meer dan 1000 jaar geleden. Een aantal levendige historische stadjes en een gezond enthousiasme voor buitenactiviteiten maken Guernsey een verfrissende vakantiebestemming. easyCar biedt handige en goedkope autohuurfaciliteiten in Guernsey. Autohuur in Guernsey maakt het gemakkelijker voor u om dit eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Guernsey

Guernsey beroemd zich op zijn fascinerende en oude woongeschiedenis, van het oudste door de mens gemaakte bouwsel dat in Europa kan worden gevonden tot relikwieën zoals Castle Cornet. Het kasteel werd gebouwd om Franse invallers tegen te houden en bevat nu een aantal interessante musea. Het moderne Guernsey waar de plaatselijke bevolking nog steeds de taal Guernesaise spreekt, is een eiland vol attracties en activiteiten. Het is zeker een plaats voor liefhebbers van het buitenleven. Van vissen en scubadiven in de visrijke Atlantische Oceaan tot fietstochten langs de kust en vogelobservatie, Guernsey houdt van frisse lucht. Het eiland heeft zelfs een netwerk van laantjes die Ruettes Tranquilles heten en waar wandelaars, fietsers en paardrijders voorrang hebben op voertuigen.

Guernsey per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Een huurauto is een geweldige manier om de diverse attracties op het eiland te bereiken, en er staan diverse uitmuntende culturele en architectonische verrassingen te wachten. Rijd eens naar Fort Grey aan de rotsachtige kust, een formidabele Napoleontische vesting waar op het moment het fascinerende Shipwreck Museum is ondergebracht vol verhalen en relikwieën afkomstig uit maritieme rampspoed, of bezoek het 800 jaar oude Sausmarez Manor dat in vele hectares grote tuinen ligt met daarin het eerste kunstpark op de Britse eilanden met een collectie van 160 kunstvoorwerpen.

Boek uw huurauto nu