Zoek voor autoverhuur in Guadeloupe

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Guadeloupe

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Guadeloupe

Guadeloupe ligt als een neergestreken vlinder in de Caribische Zee, want het eiland, dat deel uitmaakt van de Oost-Caribische archipel, heeft de vorm van een vlinder. Guadeloupe, dat officieel deel uitmaakt van Frankrijk, heeft als valuta de euro en een cultuur dat een vreemd mengsel van Franse en Afrikaanse invloeden is. Autohuur in Guadeloupe maakt het gemakkelijker voor u om dit geweldige eiland in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Guadeloupe

Deze buitengewone vlinder heeft twee verschillende “vleugels”. De westelijke vleugel, Basse Terre, is wild, nat en bergachtig. Veel walviskijkers, wandelaars, duikers en diepzeevissers komen naar de fascinerende kusten. Vergeet vooral niet een bezoek te brengen aan La Soufriere, de rustige maar actieve vulkaan van Basse Terre. Of ga wat verder weg en ervaar de magische wereld van het onderwaterpark van Pigeon Island, een must voor duikers.

Guadeloupe per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De oostelijke vleugel, Grand Terre, is droog, vlak en zandachtig met geweldige stranden. Rustgevende, warme groene wateren en palmbomen die zachtjes in een zoel briesje zwaaien. Deze stranden hebben voor de bouw van een goede selectie restaurants, badplaatsen en bars gezorgd, waar u de tijd die u niet in de zon in het tropische klimaat van dit eiland doorbrengt, kunt slijten.

Boek uw huurauto nu