Zoek voor autoverhuur in Samos

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Samos

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Samos - Autoverhuur in Samos

Huur een auto in Samos via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar heeft autohuurlocaties in Samos en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Griekenland met inbegrip van Corfu, Athene, Rhodos, Zakynthos, Kos, Kreta, Heraklion en Chania.

Low-cost autohuur in Samos 

Samos, een van de meest vruchtbare van de Egeïsche eilanden, ligt in het noordoostelijke deel van de Egeïsche Zee. Langs zijn 159 kilometer kustlijn liggen zuiver witte zandstranden, pittoreske dorpjes en fantastische vishavens. Samos is het ideale eiland voor iedereen die er helemaal tussenuit wil en van de echte Griekse levensstijl wil genieten. Samos staat ook bekend om zijn wijn, vooral de zoete Samos Muscat die een internationale reputatie heeft verworven – er is dus voldoende te drinken bij de fantastische verse vismaaltijden die heerlijk en typisch Grieks zijn.

Samos per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het schitterende eiland Samos bevat niet alleen vele historische locaties, maar is ook gelegen tegen een adembenemende bergachtige achtergrond. Samos heeft twee bergen die de moeite van een bezoek waard zijn – Kerkis is ruw en rotsachtig met een hoogte van 1443 meter terwijl Ambelos met een indrukwekkende 1160 meter groener en vruchtbaarder is.

Boek uw huurauto nu