Zoek voor autoverhuur in Mykonos

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Mykonos

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Mykonos

Huur een auto in Mykonos via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Mykonos en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Griekenland met inbegrip van Corfu, Athene, Rhodos, Zakynthos, Kos, Kreta, Heraklion en Chania.

Low Cost autohuur in Mykonos

Met zijn unieke Cycladische architectuur is het pittoreske vissersstadje Mykonos een schitterende vakantiebestemming. De oude stad bestaat uit een netwerk van steegjes en straatjes gesierd met witgekalkte gebouwen en keistenen. De straatjes zijn magisch en mysterieus, vooral 's nachts wanneer ze verlicht zijn door de winkels en taverna's; dit is wat Mykonos zijn unieke karakter geeft. Als Theseus naar het labyrint dat de stad Mykonos is zou zijn gestuurd om de Minotaurus daar te vinden, dan zou er de kans bestaan hebben dat hij hem nooit had gevonden, want deze schattige straatjes zitten vol draaien en bochten.

Mykonos per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Voor de beste stranden kunt u beter de stad Mykonos verlaten. Op het gehele eiland Mykonos zijn schitterende stranden, en er zijn er veel, met kristalhelder zeegroen water. Probeer Agios Ioannis eens waar de film Shirley Valentine is gemaakt, of ga naar het strand van Parga als u de kosmopolitische menigte van Mykonos wilt vermijden.

Boek uw huurauto nu