Zoek voor autoverhuur in Heraklion

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Heraklion

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Heraklion is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Heraklion (of Iraklion) is de bruisende prachtige hoofdstad van het glorieuze Griekse eiland Kreta en een fascinerende plaats voor een vakantiebreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Heraklion en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Griekenland met inbegrip van Athene, Paphos, Rhodos, Chania en Corfu. Autohuur in Heraklion is een geweldig goedkope manier om door deze schitterende Griekse stad te rijden en om het magnifieke eiland Kreta in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Heraklion

Low-cost autohuur in Heraklion

Heraklion is vol geschiedenis, heeft een levendige stadsenergie en biedt de bezoeker eindeloze attracties. Volgens de legende is Heraklion de plaats waar de Griekse God Zeus in aanraking kwam en verliefd werd op Europa, wiens Minoïsche afstammelingen en wijsgeren de stichters waren van de eerste geciviliseerde natie in Europa. De oude monumenten van Heraklion vieren deze legende, maar de stad biedt ook vele moderne verrassingen. De markten en winkels verkopen allerlei dingen, van souvenirs tot heerlijke plaatselijke lekkernijen. De stad heeft prachtige oude versterkte muren waaronder het Martinengo-kantelen en de oude poort Hanioporta. De middeleeuwse versterkte muur omgeeft de stad en gaf Heraklion de reputatie als zijnde de best verdedigde muur in het Middellandse-Zeegebied. De enorme vesting Koules kijkt uit over de haven en is een fascinerende plaats om te verkennen. Heraklion heeft tevens een reputatie als vrolijke stad. Er zijn het hele jaar door vele festivals in de omgeving met name de zomerfestivals met muziek, dans, theater en sideshows.

Heraklion per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is genoeg te ontdekken rond Heraklion en verder op het magnifieke eiland Kreta. Ten westen van Heraklion ligt het schitterende Historische Museum. Hier ziet u prachtige relikwieën uit de Byzantijnse periode, middeleeuwse en oude kunstvoorwerpen evenals schilderijen van El Greco die in Heraklion werd geboren.

Boek uw huurauto nu