Zoek voor autoverhuur in Toulon

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Toulon

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Toulon

Autohuur in Toulon is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De indrukwekkende stad Toulon is omgeven door glooiende heuvels waarop een aantal schitterende forten zijn gelegen. De prachtige oude haven en veel dingen om te zien en te doen, maken dit een geweldige plaats voor een korte vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Toulon en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Calais, Toulouse, Nantes, Lille, Lyon en Marseille. Autohuur in Toulon is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad en het omringende platteland van Frankrijk te verkennen.

Goedkope autohuur in Toulon

Toulon is de belangrijkste marinebasis in Frankrijk en dit betekent dat er uiteraard veel zeelieden in de haven te zien zullen zijn. Toulon, dat op natuurlijke wijze in het westen door een schiereiland en in het oosten door een golfbreker wordt beschermd, is een kalme en plezierige plaats om te verkennen. In het hart van het oude district is de rue d’Alger en vele levendige keistenen straatjes. Hier kunt u genieten van de winkels, bars en restaurants met veel verschillende cuisines. Vlakbij de stad zijn ook een aantal excellente stranden, met name de Plage du Mourillon die als de beste bekend staat. Diegenen die graag meer over de streek te weten willen komen en schitterende schilderijen en beeldhouwwerken willen zien, dienen zich naar het Musée de Toulon te begeven. Wilt u echter een inzicht krijgen in de maritieme geschiedenis, dan is een bezoek aan het Musée de la Marine een 'must'. Als u van een mooi uitzicht over de omgeving wilt genieten, dan kunt u een tocht maken in een kabelbaan die vanaf de boulevard l’Amiral Vence vertrekt. Op de top van de heuvel kunt schitterende foto's maken, van de zonsondergang genieten en de Mémorial du Débarquement en Provence bezichtigen.

Toulon per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Toulon zodat u de omringende streek in uw eigen tempo kunt verkennen. De schitterende reep kustlijn langs dit gebied in het zuiden van Frankrijk is vol geweldige smetteloze stranden en kristalheldere wateren. Met een klein beetje zoeken zult u uw eigen beschutte kreken kunnen vinden, waar u heerlijk in de zon kunt relaxen.

Boek uw huurauto nu