Zoek voor autoverhuur in Portovecchio

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Portovecchio

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Porto Vecchio

Autohuur in Porto Vecchio is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Porto Vecchio is een bedrijvige, aantrekkelijke badplaats op het schitterende eiland Corsica. De stad is op twee na de drukste plaats op het eiland, echter minder druk dan Ajaccio of Bastia en is een heerlijk oord om vakantie te houden.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Porto Vecchio en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Corsica en Frankrijk, met inbegrip van Ajaccio, Bastia, Paris, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon, Lille, Calais en Marseille. Autohuur in Porto Vecchio is een geweldig goedkope manier om de stad en het platteland van Corsica te verkennen.

Goedkope autohuur in Porto Vecchio

Porto Vecchio, dat bekend staat als de "Zoutstad" vanwege de bloeiende zoutindustrie in de regio, is een betoverend mengsel van traditioneel karakter en een levendige moderne atmosfeer. Vanaf de boulevard kunt u de welige eilanden Cerbicales en Lavezzi zien die per boot bereikt kunnen worden. De jachthaven is een bedrijvige, kleurrijke en plezierige plaats om een paar uur door te brengen. De vele veilige en schone zandstranden, waaronder Palombaggia, Sogno, Carla Rossa en Pinarello waar je heerlijk kunt relaxen en zonnebaden, zijn perfect voor het hele gezin. Als u zich wat actiever voelt dan kunt u deelnemen aan watersporten zoals kajakken en waterskiën. De stad heeft een groeiende reputatie voor cultureel entertainment, met openluchtuitvoeringen en een filmbibliotheek die uniek is op het eiland.

Porto Vecchio per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Porto Vecchio zodat u het schitterende eiland Corsica in uw eigen tempo kunt verkennen. De indrukwekkende stad Bonifacio met zijn adembenemende ruige kliffen is slechts 25km verwijderd, ideaal voor een dagtocht. U kunt zelfs nog verder het binnenland ingaan en Filitosa bezoeken, een opmerkelijke prehistorische vindplaats uit het Neolithische tijdperk, waar je half verwacht dat Fred Flintstone zijn hoofd uit een van de stenen huizen steekt! Hier ziet u de 3 meter hoge beelden van mensengezichten en strijders met wapens in de hand die stoïcijns naar de heuvels kijken.

Boek uw huurauto nu