Zoek voor autoverhuur in Perpignan

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Perpignan

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Perpignan

Autohuur in Perpignan is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze schitterende stad in het warme en uitnodigende zuiden van Frankrijk is rijk aan verrassingen voor de zintuigen, van de aroma's van welige wijngaarden tot de bezienswaardigheden van het bedrijvige stadscentrum. Perpignan is een geweldige vakantiebestemming voor een weekendbreak of een langer verblijf. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Perpignan en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon en Marseille. Autohuur in Perpignan is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad en het omringende Franse landschap te verkennen.

Goedkope autohuur in Perpignan

De Spaanse invloed in Perpignan stamt van het feit dat het op Barcelona na de grootste stad in Catalonie was. Een groot deel van de plaatselijke bevolking spreek Catalaans, alhoewel de stad officieel sinds 1659 Frans is. Perpignan, dat bij de voetheuvels van de Pyreneeen ligt, is een schitterende ontspannen stad vol kleuren en geuren die van de duizenden bloemen die de gebouwen versieren komen.Het centrum zelf is een levendige en opwindende plaats met veel bars, cafés en restaurants, waar u zich urenlang kunt vermaken! Ga om meer te leren over de regio en zijn tradities en voor een geweldig uitzicht over de stad naar het Castillet/Musée des Arts et Traditions Populaires Catalans. Hier is een prachtige tentoonstelling met plaatselijke kunstvoorwerpen te zien, wat een goede manier is om meer over dit fascinerende gebied te weten te komen.

Perpignan per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Perpignan en geniet van de vrijheid van je eigen transport. Het nabijgelegen bergachtige gebied is adembenemend mooi om te verkennen. Op de kliftoppen verrijzen kastelen en overal in het landschap zijn vriendelijke plaatselijke dorpjes te vinden. Ongeveer 10 km verwijderd van Perpignan zijn de prachtige stranden en de kalme wateren van de Middellandse Zee, perfect om op een hete dag af te koelen!

Boek uw huurauto nu