Zoek voor autoverhuur in Nimes

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Nimes

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Nimes

Autohuur in Nimes is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze levendige Franse stad bezit fascinerende historische verrassingen en heeft een geweldige traditionele atmosfeer. De schitterende architectuur, uitmuntende restaurants en levendige bars maken Nimes een geweldige plaats voor korte vakanties of zelfs een langer verblijf. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Nimes en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon en Marseille. Autohuur in Nimes is een geweldig goedkope manier om dit schitterende gebied te ontdekken.

Goedkope autohuur in Nimes

Nimes, dat meer dan 2000 jaar geschiedenis bezit, is een interessante plaats om te verkennen. Met sommige van 's werelds beste voorbeelden van Romeinse architectuur, waaronder oude amfitheaters en een schitterende tempel, is er voor liefhebbers van oude geschiedenis genoeg te zien. Ga voor een gedenkwaardige culturele ervaring naar het Musée des Beaux-Arts. Dit is het grootste museum van de stad en bevat Frans kunstwerk uit de afgelopen 400 jaar, evenals een collectie Italiaanse, Nederlandse en Vlaamse werken. De Spaanse en Franse invloeden geven Nimes een unieke en levendige atmosfeer. Het grote aantal studenten dat zich hier bevindt, geven het centrum een levendige en jonge uitstraling. De bars zijn 's avonds snel gevuld met jonge mensen die een praatje willen maken, willen lachen en soms zelfs wat flamenco willen dansen! De stad kijkt uit op de pittoreske streek Cévennes, een buitengewoon mooi berggebied.. Er is net zoveel te verkennen buiten de stad als in de stad!

Nimes per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Nimes zodat u de prachtige omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. Languedoc is een afwisselde en fascinerende streek in Frankrijk met activiteiten voor alle smaken. Of u nu wilt rotsklimmen of zonnebaden, dit fantastische gebied in het zuiden van Frankrijk heeft voor elk wat wils.

Boek uw huurauto nu