Zoek voor autoverhuur in Nantes

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Nantes

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Nantes

Autohuur in Nantes is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Nantes, de grootste stad in Bretagne, is een bruisende, aantrekkelijke havenstad aan de oevers van de rivier de Loire. Nantes biedt veel culturele en architecturale verrassingen en heeft tevens een goede keus aan bars, restaurants en winkels. Nantes is een ideale plaats voor een weekendbreak of zelfs een langer verblijf. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Nantes en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon en Marseille. Autohuur in Nantes is een geweldig goedkope manier om deze charmante Franse stad in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Nantes

Nantes ligt rond het aantrekkelijke centrale gebied van Ile Feydeau.  Ile Feydeau met zijn klassieke Franse gietijzeren balkons en prachtige bloementuinen is een fascinerende plaats om gewoon doorheen te lopen en de atmosfeer te proeven De belangrijkste attracties liggen op wandelafstand van het centrum van Nantes. Het eerst op de lijst dient het adembenemende 15e eeuwse kasteel volledig met buitengracht en valhek te zijn. Vlakbij het kasteel is het geweldige Renaissance monument bij de graftombe van de laatste Hertog van Bretagne, daterend uit 1507. Voor een dosis cultuur begeeft u zich naar het Musée des Beaux Arts, waar een mooie collectie kunstwerken met inbegrip van werken van Picasso en Kandinsky te zien zijn. Liefhebbers van winkelen gaan naar de rue Crébillon met diverse chique boetiekjes en de adembenemende passage Pommeraye, waar u tussen diverse beelden kunt winkelen.

Nantes per auto:Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De omgeving rond Nantes is welig, schitterend en afwisselend. Huur een auto zodat u in uw eigen tempo dit prachtige gebied kunt verkennen. In de wijngaarden ten zuiden van de stad worden de druiven die worden gebruikt om Muscadet te maken geteeld. Als u nog wat tijd over heeft kunt u het gebied verder langs de Loire verkennen en een aantal schilderachtige stadjes en dorpjes zoals Saint-Étienne, Reims en Angers bezoeken.

Boek uw huurauto nu