Zoek voor autoverhuur in Macon

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Macon

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Mâcon via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Mâcon en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Frankrijk, met inbegrip van Bretagne, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon, Provence, Parijs, Corsica en Marseille.

Autohuur in Mâcon - Autoverhuur in Mâcon

Low-cost autohuur in Mâcon - Low-cost autoverhuur in Mâcon

Mâcon ligt aan de rechteroever van de Saône in het zuiden van Bourgondië.  Mâcon is een drukke stad en de ideale basis waar vanuit het omringende wijngebied verkend kan worden. Mâcon is een producent van veel heerlijke wijnen waaronder de fantastische Pouilly Fuisse. Mâcon ligt tussen Beaune en Lyon en het stadscentrum is een heerlijke plaats om uren in door te brengen. Men kan ook langs de oevers van de rivier lopen of het oude stadscentrum bezoeken.

Mâcon per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Mâcon via easyCar en u zult niet alleen een aantal van de goed belopen wijnpaden kunnen volgen, maar ook in staat zijn om de minder bekende charmes van Mâcon te ontdekken. Breng een bezoek aan het Musée des Ursulines en ontdek alles over de Gallo-Romaanse archeologie, middeleeuwse kunst, 16e en 20e eeuwse schilderijen, beeldhouwwerken en natuurlijk de plaatselijke kunst en kunstnijverheid. Mâcon huist tevens het Musée à la Mémoire des Combattants et des Victimes de Guerre, een respectvol eerbewijs en een kijkje in de geschiedenis ter nagedachtenis van militaire conflicten vanaf 1870 tot heden.

Boek uw huurauto nu