Zoek voor autoverhuur in Lille

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Lille

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Lille is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Lille, de op drie na grootste stad in Frankrijk, is levendig en aantrekkelijk en vol dingen te zien en te doen. Het is een ideale plaats voor een weekendbreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Lille en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Calais, Toulouse, Nantes, Cherbourg, Lyon en Marseille. Autohuur in Lille is een geweldige manier om deze betoverende streek in het noorden van Frankrijk te ontdekken.

Autohuur in Lille

Goedkope autohuur in Lille

Lille, de plaats waar Charles de Gaulle is opgegroeid en sinds de 11e eeuw een belangrijk commercieel centrum, kan zich zeker beroemen op een fascinerende en luisterrijk verleden. Toch heeft de stad een jeugdige energie, waar de 100.000 studenten in de streek die van de vele bars en clubs gebruik maken deels verantwoordelijk voor zijn. Voor diegenen die meer culturele attracties zoeken is er genoeg te doen. Het Musée Des Beaux-Arts bevindt zich in een 19e-eeuws landhuis en bevat de grootste collectie kunstwerken in Frankrijk. La Piscine, een tot museum omgebouwd zwembad, bevat een grote collectie schilderijen en beeldhouwwerken. Er zijn veel verschillende restaurants in Lille, voor iedere smaak wel een. Zorg vooral dat u de alomtegenwoordige mosselen met boerenbrood en een glas Frans bier niet mist. De Jardin Vauban is een schitterende tuin waarin u kunt relaxen, picknicken of van een spontaan spelletje voetbal kunt genieten.

Lille per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er valt veel te ontdekken in de omringende streek Nord-Pas-de-Calais. Huur een auto in Lille zodat u deze fantastische streek in uw eigen tempo kunt verkennen. Van bossen tot glooiende groene heuvels en een ruige kustlijn, het is een fantastische plaats om te verkennen voor liefhebbers van het buitenleven. Steden zoals Douai, Valenciennes en Calais zijn historisch, levendig en soms adembenemend.

Boek uw huurauto nu