Zoek voor autoverhuur in Corsica

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Corsica

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Corsica via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De Franse schrijver Balzac beschreef Corsica als "een Frans eiland liggend in de Italiaanse zon", maar Corsica heeft een eigen unieke cultuur en atmosfeer ontwikkeld. Corsica is ruig, rustig en adembenemende mooi en een plaats om van de wonderen van de natuur en de charme van het traditionele dorpsleven te genieten. Autohuur in Corsica stelt u in staat om dit fascinerende eiland volledig te verkennen.

Autohuur in Corsica

Goedkope autohuur in Corsica

De ongetemde wildernis biedt mogelijkheden voor vele buitenactiviteiten, van het maken van trektochten tot abseilen. Voor diegenen die niet zo avontuurlijk aangelegd zijn is er 's avonds de verfijnde, gezellige atmosfeer van de bars en restaurants. Ajaccio, de geboorteplaats van Napoleon Bonaparte, is een dynamische, kosmopolitische stad. Met de designer boetiekjes, geweldige restaurants en een levendig nachtleven is het de meest “stedelijke” stad onder de grotendeels traditionele steden in Corsica. Aan het andere eind van de schaal is er Filitosa, een opmerkelijke prehistorische vindplaats uit het Neolithische tijdperk, waar je half verwacht dat Fred Flintstone zijn hoofd uit een van de stenen huizen steekt! Hier ziet u de 3 meter hoge beelden van mensengezichten en strijders met wapens in de hand die stoïcijns naar de heuvels kijken.

Corsica per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het wilde en onaangetaste Corsica is een fantastische plaats om te verkennen en om onderweg vreemde en schitterende verrassingen te ontdekken. Het huren van een auto in Corsica geeft u de vrijheid om waar u maar wilt naar toe te rijden. U kunt plaatsen bezoeken zoals de indrukwekkende kliffen en beschutte kreken aan de kust, of naar de voet van de imposante Monte Cinto in het binnenland van het eiland gaan.

Boek uw huurauto nu