Zoek voor autoverhuur in Cherbourg

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Cherbourg

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Cherbourg via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Cherbourg is een prettige en historische havenstad in de schitterende Franse streek Normandië. Elke dag komen hier veerboten aan uit Engelse havens zoals Portsmouth, en zelfs uit Cork in Ierland.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Cherbourg en bij locaties in Normandië en verspreid over geheel Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Marseille, en Nice. Autohuur in Cherbourg maakt het gemakkelijker voor u om deze schitterende stad en zijn omgeving in uw eigen tempo te verkennen.

Autohuur in Cherbourg

Low-cost autohuur in Cherbourg

De levendige en uitbundige vissershaven Cherbourg is zowel een landingspunt voor grote hoeveelheden veerboten uit Groot-Brittannië en Ierland, als een charmant stadje. De maritieme atmosfeer en het bedrijvige centrum van Cherbourg maken het een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen voordat een auto wordt gehuurd en verder door Normandië en de rest van Frankrijk wordt gereden. De verbintenis die Cherbourg heeft met de oceaan leidt tot de vele maritieme evenementen van de Europe’s Race tot de Mondial Assistance Challenge. De kunstenaar Yann Kersalé heeft een speciale verlichting met schijnwerpers op de pieren gecreëerd: de lichteffecten variëren van het blauw van vloed tot het groen van eb en omvatten een scala van meer dan 400 kleuren. In de stad zelf zijn serene en pittoreske tuinen met inbegrip van de Montebello en de Openbare Tuinen, ideaal voor picknicks of een rustige wandeling.

Cherbourg per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Vroeger was Cherbourg de toegangspoort naar het Amerikaanse continent tijdens het luisterrijke transatlantische verleden, maar nu is het een ideale basis om Normandië te gaan verkennen.Huur een auto en u kunt verder door het ruige, adembenemende landschap van deze provincie in Noord-Frankrijk rijden, en onderweg bij vriendelijke vissersdorpjes en stadjes stoppen.

Boek uw huurauto nu