Zoek voor autoverhuur in Chambery

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Chambery

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Chambéry via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Chambéry en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Frankrijk, met inbegrip van Bretagne, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon, Provence, Parijs, Corsica en Marseille.

Autohuur Chambéry - Autohuur in Chambéry

Low-cost autohuur in Chambéry

Als u een low-cost huurauto van easyCar heeft, dan is Chambéry de perfecte plaats als basis voor het verkennen van de Alpen. Chambéry bevindt zich in het hartje van de Alpen en binnen gemakkelijke rijafstand van Grenoble, Albertville, La Clusaz, Courcheval, Alpe D'huez, Chamonix en Val d'Isere. U hoeft dus alleen maar uw ski's of wandelschoenen in de auto te doen en u bent klaar om op weg te gaan.

Chambéry per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Chambéry is niet alleen bijzonder geschikt voor de Alpen, maar met een huurauto is het ook perfect gesitueerd voor een bezoek aan de vele prachtige meren en natuurlijke parken. U kunt naar het Lac du Bourget of Lac d’Aiguebelette rijden, en u bent op een uur rijafstand van het Lac d’Annecy en slechts twee uur van het Meer van Genève. Als u droog land prefereert dan zijn er 3 parken in de buurt: het Parc national de la Vanoise, Parc Naturel Régional de Chartreuse en Parc Naturel Régional du Massif des Bauges. Het kan niet beter.

Boek uw huurauto nu