Zoek voor autoverhuur in Calvi

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Calvi

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur Calvi is goedkoop en gemakkelijk met easyCar – de voordelige, online autoverhuurspecialist. Geflankeerd door grillige bergen en begrensd door een prachtig zandstrand is Calvi een adembenemende kustplaats op de noordwestelijke kust van Corsica.easyCar biedt autoverhuur in Calvi en op luchthavens en stadscentra op heel Corsica en in Frankrijk, inclusief Bastia, Porto Vecchio, Ajaccio, Paris, Nice, Toulouse, Cherbourg, Marseille en Lyon. Autoverhuur Calvi is een geweldige en voordelige manier om het gebied in uw eigen tempo te ontdekken.

Autoverhuur Calvi

Goedkope autohuur in Calvi

De opvallende 13e eeuwse muren van een oude citadel domineren de stad Calvi. Gelegen op een schiereiland, is het een prachtig, levendig en gezellig stadje met volop cafés, bars en strandactiviteiten. Het voornaamste strand is smetteloos en veilig, dus ideaal voor gezinnen voor een ontspannen middag in het heldere water van de Middellandse Zee. Er zijn volop bars en vriendelijke restaurants die over het strand uitkijken. Als u naar een energiekere activiteit zoekt, kunt u gaan snorkelen, waterskien, zeilen en scubaduiken. Meer landinwaarts zijn paardrijden, go-karting en midgetgolf het hele jaar door populaire bezigheden. Het plezierige stadscentrum is een compact netwerk van glooiende staatjes met voor elk wat wils, van souvenirwinkels tot ornamentele oude kerken. De stad heeft ook een bruisend nachtleven dat echter nooit te heftig en lawaaierig is! Restaurants serveren diverse keukens, maar echte specialiteiten zijn stomende kommen overheerlijke bouillabaisse.

Calvi met de auto: fascinerende bezienswaardigheden tegen bodemprijzen

Prachtig, wild en onbedorven, Corsica is een fantastische plaats om te ontdekken waar zich volop ongewone en geweldige verrassingen aan u ontvouwen. Een huurauto in Calvi geeft u de vrijheid om te gaan waar u wilt en bezoekjes te brengen aan bijvoorbeeld de indrukwekkende rotsen en de beschutte baaitjes langs de kust, of de voet van de imposante Monte Cinto in het binnenland van het eiland.

Boek uw huurauto nu