Zoek voor autoverhuur in Calais

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Calais

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Calais is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De havenstad Calais is vol attracties en verborgen schatten. De stad, die een rijk verleden heeft, is een geweldige plaats om te verkennen, of om als basis te gebruiken waar vanuit de geneugten van Noord-Frankrijk ontdekt kunnen worden.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Calais en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Toulouse, Nantes, Cherbourg, Lyon en Marseille. Autohuur in Calais is een geweldig goedkope manier om deze kleurrijk havenstad en de omringende omgeving te verkennen.

Autohuur in Calais

Goedkope autohuur in Calais

De streek Nord-Pas-de-Calais in het noorden van Frankrijk is slechts korte afstand met de veerboot van Engeland verwijderd en een sprongetje van België. De haven en de omringende omgeving zijn fascinerende plaatsen om te verkennen. De stad heeft veel attracties voor de bezoeker, van middeleeuwse vestigingsmuren tot schitterende musea. Natuurlijk komen veel mensen in Calais aan met de bedoeling om verder te reizen, dus is het huren van een auto in Calais de handigste manier om uw reis voort te zetten. Het Musée des Beaux-Arts et de la Dentelle is een fascinerende plaats om over de geschiedenis van kantwerk te leren, de traditionele kunstnijverheid van Calais en zijn omringende omgeving. Kant is nog steeds in de winkels en markten in de stad te vinden. In het Calais museum is nog een andere culturele attractie, namelijk een geweldige collectie 19e- en 20e-eeuwse beeldhouwwerken van kunstenaars zoals Rodin, Carpeaux en Gonzales.

Calais per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De regio Nord-Pas-de-Calais is een streek vol natuurlijke en stedelijke hoogtepunten. Van bossen tot glooiende groene heuvels en een ruige kustlijn, het is een fantastische plaats om te verkennen voor liefhebbers van het buitenleven. Steden zoals Douai, Valenciennes en Lille zijn historisch, levendig en soms adembenemend.

Boek uw huurauto nu