Zoek voor autoverhuur in Caen

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Caen

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Caen via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Caen en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Frankrijk, met inbegrip van Bretagne, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon, Provence, Parijs, Corsica en Marseille.

Autohuur in Caen - Autoverhuur in Caen

Low-cost autohuur in Caen - Low-cost autoverhuur in Caen

Caen is een Franse stad dat het verleden herinnert en van het heden geniet. De stad werd gebouwd in de tijd van Willem de Veroveraar en ligt slechts 12 km verwijderd van de kust van Normandië, vlak bij de locatie van de landingen in Normandië. Caen heeft een grote rol gespeeld in ons historische landschap. Het Caen van vandaag de dag is een bloeiende internationale stad dat bekend staat om zijn commerciële dynamiek.

Autohuur in Caen: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Caen en de regio Normandië zijn perfect om verkend te worden in een betaalbare huurauto van easyCar. Haal het meeste uit Caen door het 11e eeuwse Mannenklooster of het Vrouwenklooster te bezoeken, wat vroeger een 18e eeuws kloostergebouw was. Of breng een bezoek aan het Musée de Normandie, waar u verbaasd zult staan van de collectie zeldzame archeologische vondsten. Als u nog een paar eeuwen wilt overbruggen breng dan een bezoek aan het Musée des Beaux Art de Caen met zijn uitgebreide kunstcollecties uit de 16e t/m 20e eeuw.

Boek uw huurauto nu