Zoek voor autoverhuur in Bretagne

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bretagne

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Bretagne via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist.
Bretagne, met een geweldig landelijk en maritiem landschap, groene rollende heuvels en prachtige zandstranden, is een rustig paradijs in de noordwestelijke hoek van Frankrijk.Autohuur in Bretagne geeft u de vrijheid om dit schitterende gebied in uw eigen tempo te verkennen. U kunt wanneer u maar wilt in schilderachtige dorpjes en bedrijvige steden stoppen. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bretagne en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Marseille, de Provence en Nice.

Autohuur in Bretagne

Low-cost autohuur in Bretagne

De gevarieerde geografie biedt vakantiegangers een afwisselend en verrassend mengsel van natuurlijke en culturele schatten. Met meer dan 4000 kastelen, herenhuizen en statige landhuizen is Bretagne een streek rijk aan cultuur en geschiedenis. Steden zoals Rennes bevatten schitterende middeleeuwse straten met schilderachtige houten huisjes. U kunt urenlang wandelen door de charmante straatjes en markten voordat u een restaurant binnenloopt waar u van de heerlijke en romige Franse cuisine kunt genieten. Het Musée de Bretagne in Rennes heeft een interessante selectie kunstvoorwerpen die de geschiedenis van deze fascinerende streek in kaart brengt. Het is de moeite waard om hier een middagje door te brengen. Een andere verborgen schat is Cancale, een klein vissersdorpje waar sommige van de beste oesters van Europa worden geoogst. Als u het durft kunt u een oester vers uit de zee proeven – pas alleen op dat u geen parel doorslikt!

Bretagne per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Bretagne biedt geweldige kansen voor golfers, met een aantal fantastische golfterreinen die over de oceaan uitkijken en door een frisse Atlantische bries worden gestreeld.Het huren van een auto in Bretagne is de beste manier om de streek te verkennen en om alles te bezoeken, van golfterreinen tot vriendelijke plaatselijke dorpjes met een keuken om van te watertanden.

Boek uw huurauto nu