Zoek voor autoverhuur in Brest

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Brest

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Brest is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. De verfrissende en levendige stad Brest aan de kust van Bretagne is boordevol maritieme geschiedenis, en er zijn veel dingen te zien en te doen.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Brest en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Calais, Toulouse, Lyon en Marseille. Autohuur in Brest is een geweldig goedkope manier om deze charmante Franse stad en het betoverende platteland van Bretagne te verkennen.

Autohuur in Brest

Goedkope autohuur in Brest

Brest, dat in de punt van het schiereiland Bretagne ligt, ervaart de frisse lucht die van de Atlantische oceaan komt, evenals het heldere, glinsterende water dat tegen de oevers kabbelt. De stad is een fascinerende mengsel van oud-Frankrijk en een bloeiend commercieel centrum, en heeft vele keistenen straatjes en oude ruïnes, evenals hi-tech gebouwen en moderne winkelcentra. De locatie van Brest als een natuurlijke haven maakte het een doelwit tijdens de Tweede Wereldoorlog. Gelukkig zijn veel van de oorspronkelijke elementen van de stad onbeschadigd gebleven. U kunt meer over de onmiskenbare en trotse zeevaartgeschiedenis van Brest leren in het Musée de la Marine de Brest in het schitterende kasteel van de stad. De Chateau Brest is een indrukwekkend 15e-eeuws kasteel vlakbij het hartje van de stad. In de stad is tevens het grootste openluchtaquarium in Europa. Oceanopolis is een fantastische attractie voor het hele gezin, met leefgebieden met honderden verschillende zeedieren en vissen, van zeehonden tot zeepaardjes.

Brest per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De streek rond Brest is vol natuurlijke en historische attracties. Het huren van een auto is de beste manier om het meeste uit uw verblijf te halen. St. Brieuc is een fascinerende kleine badplaats met een traditionele Angelsaksische atmosfeer. St. Malo is een schitterende oude door muren omgeven stad daterend uit de 12e eeuw. U kunt over de borstwering lopen en van de adembenemende panorama's genieten, voordat u zich naar de oude haven begeeft voor een stomend bord verse mosselen.

Boek uw huurauto nu