Zoek voor autoverhuur in Biarritz

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Biarritz

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Goedkope autoverhuur in Biarritz

Een huurauto zal u helpen om het meeste uit uw verblijf in deze charmante stad te halen. Er zijn veel plaatsen om te bezoeken en door onze goedkope autohuurservice te gebruiken zult u in staat zijn om de schitterende omgeving in al haar glorie te verkennen. Biarritz was in vroegere tijden net als vandaag de dag een populair kustoord. In het midden van de 19e eeuw brachten Napoleon III en zijn gemalin Keizerin Eugénie hier hun vakantie door. Ze werden onmiddellijk verliefd op de stijlvolle stad en het resultaat was dat Napoleon er in de buurt van het centrale strand (De Grande Plage) een paleis voor zijn vrouw liet bouwen. Het paleis is er nog steeds en is nu het beste hotel van Biarritz met de toepasselijke naam Hotel du Palais.

Ontdek Biarritz met een van onze goedkope huurauto's

Biarritz is een elegante, chique stad met de stijl en verfijning van de Cote d'Azur zonder pretentieus te zijn. Je kunt de stad meer beschouwen als een relaxt doch modieus familielid van de Cote d'Azur. Het is geen wonder dat vorsten verspreid over Europa en talloze rijke en beroemde mensen dit adembenemende oord als hun vakantiebestemming hebben gekozen.

Er is veel te doen o.a. surfen (Biarritz is de surfhoofdstad van Frankrijk); winkelen in boetiekjes; eten in brasseriën, bistro's en goede restaurants, of met een cappuccino op een van de vele terrasjes de wereld voorbij zien gaan, gebruik maken van de welbekende thalassotherapiecentra waar de helende eigenschappen van zeewater, zeewier, algen en modder uitgeputte, gestreste lichamen en geesten helpen verkwikken; en vele prachtige wandelingen en stranden.

Een huurauto is essentieel, omdat er vele plaatsen in de buurt de moeite van het verkennen waard zijn. U kunt met uw huurauto naar Jean de Luz, Bayonne en Bidart rijden of de schattige dorpjes Guethary, Ainhoa, Ascain en Espelette bezoeken. Omdat Spanje dichtbij is, is een dagtocht naar San Sebastian een must.


Biarritz Airport goedkope autohuurservice

Wij bieden goedkope autohuur in de stad Biarrtitz en op Biarritz Airport, zodat u vanaf het moment dat u aankomt van het gemak van een van onze huurauto's kunt genieten. Er zijn veel budget vliegmaatschappijen die naar Biarritz vliegen o.a. Air France, Regional, Ryanair, flybaboo, Sterling, en onze zustermaatschappij easyJet. U kunt dus net als de rijken en beroemden vakantie vieren, maar voor een koopje.

Boek uw huurauto nu