Zoek voor autoverhuur in Bastia

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Bastia

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Bastia is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Bastia, de drukke havenstad in het noorden van Corsica, is een plaats vol verrassingen en verborgen schatten. De stad is de ideale toegangspoort tot dit adembenemende eilandparadijs, en een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen voordat u verder langs de kust rijdt of het welige binnenland van het eiland gaat bezoeken.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Bastia en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Corsica en Frankrijk, met inbegrip van Parijs, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon en Marseille. Autohuur in Bastia is een geweldig goedkope manier om deze charmante havenstad en het geweldige eiland Corsica te verkennen.

Autohuur in Bastia

Goedkope autohuur in Bastia

Het centrale punt in Bastia is de Place St Nicolas, het 19e-eeuwse stadsplein. Hiervandaan kunt u de hoofdattracties van de stad verkennen en terugkomen voor een heerlijk glas koud bier. De Terra Vecchia is het oudste deel van de stad waar u de mooiste architectuur zult vinden met schitterende barokke kerken en een adembenemende Genueese mozaïek. Cap Corse, het lange, dunne schiereiland dat uit het noordelijke punt van Corsica springt, kan gemakkelijk worden bereikt vanuit Bastia. Met sommige van de meest dramatische kustgezichten in Europa, is dit een streek dat niet gemist mag worden, en een huurauto is ideaal om de smalle kronkelende weggetjes te berijden. De ongetemde wildernis van Corsica biedt mogelijkheden voor vele buitenactiviteiten, van het maken van trektochten tot abseilen. Voor diegenen die niet zo avontuurlijk zijn aangelegd zijn er levendige bars en uitmuntende restaurants.

Bastia per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Corsica is ruig, rustig, adembenemende mooi en een fantastische plaats om te verkennen. U kunt vreemde en schitterende verrassingen op uw tocht ontdekken. Het huren van een auto in Bastia geeft u de vrijheid om in uw eigen tempo rond te rijden en plaatsen te bezoeken, van de indrukwekkende kliffen en beschutte grotten bij de kust tot de voet van de imposante Monte Cinto in het binnenland van het eiland.

Boek uw huurauto nu