Zoek voor autoverhuur in Avignon

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Avignon

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Huur een auto in Avignon via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Avignon en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Frankrijk, met inbegrip van Bretagne, Nice, Toulouse, Cherbourg, Lyon, Provence, Parijs, Corsica en Marseille.

Autohuur in Avignon - Autoverhuur in Avignon

Low-cost autohuur in Avignon - Low-cost autoverhuur in Avignon

Avignon ligt op de kruising tussen Provence en Languedoc. Avignon, dat vlakbij de Middellandse Zee ligt, is een fascinerende stad, en h‚t moment dat u hier aankomt wilt u waarschijnlijk nooit meer weg. Avignon heeft beeldige nauwe straatjes die perfect zijn om te verkennen en om door te wandelen. Het is een oude stad vol geschiedenis, maar tegelijkertijd vol leven, kunst en muziek. Het beroemde Festival D'Avignon dat in 1947 werd opgericht, brengt over de gehele stad evenementen ten tonele.

Avignon per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De borstweringen van het prachtige Pausenpaleis cre‰ren tezamen met oude kloktorens en torenspitsen een schitterende achtergrond. Een gevarieerde mengsel van musea viert alles uit het verleden, maar Avignon heeft zijn ogen ook stevig op het heden gericht. Geniet elke zomer van het Avignon theaterfestival, dat het bloeiende dans-, bioscoop- en kunstleven van Avignon viert. Het is geen wonder dat de hele stad door UNESCO is erkend als World Heritage monument.

Boek uw huurauto nu