Zoek voor autoverhuur in Ajaccio

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Ajaccio

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Ajaccio is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Ajaccio is de geboorteplaats van Napoleon Bonaparte en de meest bedrijvige en kosmopolitische stad van Corsica. De stad is omgeven door bergen en helder blauwe wateren, wat het een betoverende plaats voor een vakantie maakt.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Ajaccio en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over Corsica en Frankrijk, met inbegrip van Bastia, Porto Vecchio, Parijs, Nice, Toulouse, Cherbourg, Marseille en Lyon. Autohuur in Ajaccio is de beste manier om dit fascinerende eiland te verkennen.

Autohuur in Ajaccio

Goedkope autohuur in Ajaccio

Veel mensen stoppen een paar dagen in Ajaccio voordat ze verder het schitterende eiland Corsica intrekken. Ajaccio heeft genoeg verrassingen en hoogtepunten om de bezoeker bezig te houden mocht hij langer willen blijven. Met veel boetiekjes, koopjeswinkels, funky bars en goede restaurants, heeft de stad de beste faciliteiten op het eiland. De oude haven, bedrijvige markten en nauwe kronkelende straatjes zijn schitterende plaatsen om in rond te lopen. Er zijn zelfs een aantal smetteloze stranden bij de stad die schoon en veilig genoeg zijn voor het hele gezin. U kunt ook aan een aantal watersporten deelnemen, waaronder scubadiven, jetskiën en zeevissen. Voor een wat culturele ervaring gaat u naar het Musée Fesch waar een collectie meesterwerken van Botticelli, Titiaan en Bellini te zien zijn. Om elke hoek wordt Ajaccios meest beroemde zoon herdacht. Veel straten en pleinen zijn naar Napoleon genoemd, en u kunt zijn geboortehuis in de Rue St Charles bezichtigen. Het Gemeentehuis heeft een serie Napoleon-kamers met displays over de Franse generaal.

Ajaccio per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Corsica is prachtig, wild en onbedorven, en een fantastische plaats om te verkennen. Het huren van een auto in Ajaccio geeft u de vrijheid om in uw eigen tempo rond te rijden en plaatsen te bezoeken, van de indrukwekkende kliffen en beschutte grotten bij de kust tot de voet van de imposante Monte Cinto in het binnenland van het eiland. De ongetemde wildernis van Corsica biedt ook mogelijkheden voor vele buitenactiviteiten, van het maken van trektochten tot abseilen.

Boek uw huurauto nu