Zoek voor autoverhuur in Yeovil

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Yeovil

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Yeovil

Autohuur in Yeovil is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Yeovil is een aantrekkelijke marktstad dat in het schitterende platteland van Somerset ligt. Het is een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen, met vele historische en culturele verrassingen om van te genieten en talrijke hoogtepunten in de buurt.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Yeovil en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Newcastle, Nottingham, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Yeovil is een geweldig goedkope manier om van deze charmante stad in Somerset te genieten.

Low-cost autohuur in Yeovil

Yeovil, dat ongeveer 60 km ten zuiden van Bristol ligt, is omringd door het beroemde, betoverende platteland van het graafschap Somerset. De stad heeft goede winkelfaciliteiten en een prettige, lommerrijke atmosfeer. Het Quedam winkelcentrum en de schilderachtige straatjes eromheen zijn vol beroemde detailhandels en gespecialiseerde winkels die alles van sportproducten tot plaatselijk geproduceerde kaas verkopen. Voor het geval al die moderne faciliteiten en commerciële voorzieningen u de historische wortels van Yeovil doen vergeten, herinnert de Livestock Market u eraan dat dit van nature een traditionele provinciestad is. Er zijn een aantal levendige culturele attracties in het centrum en aan de rand van de stad waaronder multiscreen bioscopen en het schitterende Octagon Theatre.

Yeovil per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Yeovil en u kunt het adembenemende platteland van Somerset in uw eigen tempo verkennen. Met klassieke groene glooiende heuvels en kristalheldere rivieren is Somerset een van de meest betoverende graafschappen in Engeland. Niet ver van de stad zijn tevens een aantal culturele attracties. Het Fleet Air Arm Museum is een van de grootste luchtvaartmusea ter wereld. Hier zijn meer dan 40 historische vliegtuigen te zien, waaronder het Britse prototype Concorde. Het Haynes Motor Museum bevat een van de mooiste collecties voertuigen en antieke auto's in Europa en is een geweldige plaats voor de gehele familie.

Boek uw huurauto nu