Zoek voor autoverhuur in Worcester

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Worcester

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Worcester - Autoverhuur in Worcester

Huur een auto in Worcester via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Worcester en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Worcester - Low-cost autoverhuur in Worcester

In het hartje van Engeland ligt de charmante stad Worcester. Worcester is omgeven door fascinerende en prachtige plaatsen om te bezoeken, en is een stad rijk aan cultuur en geschiedenis. In de stad Worcester zelf zult u veel vinden dat de nieuwsgierige toerist zal bezighouden. Het bezoekerscentrum van de Royal Worcester porseleinfabriek is met name interessant. Hier kunt u de vakbekwame ambachtslieden aan het werk zien en mag u het zelf ook eens proberen. Vergeet niet de magnifieke Kathedraal van Worcester met zijn koninklijke graftomben, oude grafkelder, middeleeuwse kloostergangen en Victoriaans glas-in-lood.

Worcester per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Even buiten Worcester liggen de uitgestrekte Malvern Hills, heerlijke, natuurlijke open ruimten waarvan u op uw gemak kunt genieten. Maar naast de charmes van Worcester is er nog veel meer te zien.  Neem bijvoorbeeld het country cottage museum van de geboorteplaats van de componist Edward Elgar waar u zijn bureau en privébezittingen kunt zien. Of het magnifiek aangelegde Croome Park, het eerste complete ontwerp van de tuin- en landschaparchitect Capability Brown. U kunt uw easyCar huurauto ook meenemen voor een bezoek aan het romantische Witley Court, de spectaculaire ruïnes van een groot landhuis dat in 1937 door brand werd verwoest.

Boek uw huurauto nu