Zoek voor autoverhuur in Wolverhampton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Wolverhampton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Wolverhampton

Autohuur in Wolverhampton is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Wolverhampton is een lommerrijke, levendige stad vol attracties en een geweldige plaats om een paar dagen door te brengen. Van historische gebouwen tot voetballen, er is voor elk wat wils in Wolverhampton.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Wolverhampton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Birmingham, Bristol, Swindon, Gloucester, Manchester, Leeds, Newcastle, Sheffield and Liverpool. Autohuur in Wolverhampton is een geweldig goedkope manier om deze opwindende streek in Engeland te verkennen.

Goedkope autohuur in Wolverhampton

Wolverhampton bezit meer dan 1000 jaar geschiedenis en is desalniettemin een dynamische moderne stad met veel dingen te zien en te doen. De vele winkels, restaurants en bars betekenen dat u overdag kunt winkelen tot u erbij neervalt en 's avonds kunt relaxen en partyen. De Mander en Wulfrun winkelcentra zijn de beste plaatsen om te bezoeken, met een goede keus aan warenhuizen en boetiekjes. Ook zijn er veel galerijen, historische gebouwen, theaters, bioscopen en musea. De Wolverhampton Art Gallery heeft een zeer kleurrijke collectie Britse en Amerikaanse Pop Art, evenals de meer traditionele werken van meesters zoals Gainsborough, Landseer en Turner. Het Bilston Craft Gallery and Museum biedt een serie interactieve displays en speciale evenementen, en heeft een schitterende beeldentuin, perfect voor een wandeling in de zomermaanden.

Wolverhampton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Wolverhampton zodat u de omringende omgeving in uw eigen tempo kunt verkennen. De stad ligt op korte afstand van Birmingham, de tweede stad van Engeland. Voor een minder drukke dagtocht kunt u Bantock House and Park bezoeken. Dit aantrekkelijke 19e-eeuwse landhuis is vol schatten en verassingen voor het hele gezin (met inbegrip van een voorstelling van een buikspreker voor de kinderen). Het is zeker de moeite waard om hier een dagje door te brengen.

Boek uw huurauto nu