Zoek voor autoverhuur in Wigan

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Wigan

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Wigan

Autohuur in Wigan is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze levendige historische stad in het noordwesten van Engeland heeft een rijk verleden met geweldig shoppen, buitenactiviteiten en culturele attracties.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Wigan en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Birmingham, Leeds, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Wigan is een geweldig goedkope manier om deze historische Engelse stad en de adembenemende omgeving te verkennen.

Low-cost autohuur in Wigan

Wigan, dat tussen de levendige steden Liverpool en Manchester ligt, is een ontspannen en aantrekkelijke stad in het noordwesten van Engeland. De stad ligt tevens op korte afstand van de Fylde Coast met de populaire toeristenfavoriet Blackpool en de kuststad Southport. De stad Wigan zelf is dynamisch, vol bars, winkels en restaurants, en heeft een bloeiend cultureel leven. De meest beroemde attractie is echter de historische Wigan Pier. Wigan, dat aan de oevers van het Leeds-Liverpool Canal ligt, is een fascinerende plaats die het industriële verleden van het noordwesten viert. In het hartje van Wigan Pier is 'The Way We Were', een liefdevolle recreatie over hoe de bevolking van Wigan in de Victoriaanse tijd en daarna leefde. De Trencherfield Mill Engine is de grootste originele werkende fabrieksstoommachine ter wereld. U kunt hem in werking zien tezamen met een informatieve audiovisuele tentoonstelling. Het is waarschijnlijk de meest indrukwekkende bezienswaardigheid op de Pier.

Wigan per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Wigan ligt slechts op korte afstand van talrijke andere attracties. Of u nu een bezoek wilt brengen aan de levendige steden Manchester of Liverpool, in Blackpool Pleasure Beach een rit in de rollercoasters wilt maken of de Lake en Peak Districten wilt bezoeken, het huren van een auto in Wigan is een geweldige manier om de streek te verkennen.

Boek uw huurauto nu