Zoek voor autoverhuur in Watford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Watford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Watford

Autohuur in Watford is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Watford is de grootste stad in Hertfordshire en ligt iets ten noorden van Londen. De stad ligt aan de mooie rivieren de Gade en de Colne, is fijn om in te winkelen en te wandelen en om culturele verrassingen te ontdekken.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Watford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het VK met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Watford is een geweldig goedkope manier om deze aantrekkelijke stad te bezoeken.

Goedkope autohuur in Watford

De reputatie van Watford als een bloeiend commercieel centrum even buiten Londen, verbergt het feit dat er veel te ontdekken is in deze levendige moderne stad. Met een frisse, schone stadsatmosfeer en veel openbare parken en tuinen, is het een aantrekkelijke plaats om door te wandelen. Diegenen die willen winkelen tot ze er bij neervallen kunnen hun hart ophalen. In het Harlequin Centre zijn 146 winkels waaronder de meeste grote namen in de Britse detailhandel. Voor winkelen op kleinere schaal is er de Watford Market, waar een of meerdere koopjes op de kop getikt kunnen worden! Als u meer te weten wilt komen over de geschiedenis van de stad, breng dan een bezoek aan het Watford Museum waar een fascinerende collectie plaatselijke relikwieën en kunstwerken te zien is. Er is een bruisend nachtleven met bars, restaurants en clubs, vooral in de Parade – een hotspot voor diegenen die tot in de vroege uurtjes willen partyen.

Watford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is veel te ontdekken in en rond Watford, dus het huren van een auto helpt om het meeste uit uw verblijf te halen. Vanuit Watford kunt u een dagtocht naar Londen maken, waar u alle belangrijke bezienswaardigheden kunt zien voordat u 's avonds terugkeert. Als u wat rustigers zoekt, ga dan naar het serene Cassiobury Park ten westen van Watford, wat een schitterende plaats is om te relaxen of om een beetje te golfen op zijn goed onderhouden golfbaan.

Boek uw huurauto nu