Zoek voor autoverhuur in Wakefield

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Wakefield

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Wakefield

Autohuur in Wakefield is goedkoop en gemakkelijk via easyCar – de low-cost, on line autohuurspecialist. Wakefield is een plezierige en vriendelijke kathedraalstad in het schitterende graafschap Yorkshire. De stad biedt vele attracties voor alle smaken, en heeft een rijk verleden en een levendig modern centrum.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Wakefield en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Preston, Liverpool en Chester. Autohuur in Wakefield is een geweldig goedkope manier om deze schitterende streek in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Wakefield

Wakefield is een van de aantrekkelijkste steden in Yorkshire en bezit een betoverend mengsel van de bedrijvigheid van een stad met de charme van het platteland. Het centrum zelf is een combinatie van Georgian, Victoriaanse en zelfs middeleeuwse architectuur. De Chantry Chapel of St Mary staat aan de prachtige oude brug van Wakefield die in de jaren 1340 werd gebouwd. Het was de belangrijkste tolweg voor reizigers naar Wakefield. De 14e eeuwse All Saints kathedraal torent hoog boven het centrum van de stad uit en is vol fascinerend houtsnijwerk en glas-in-lood ramen van Charles Kempe. In het National Coal Mining Museum for Engeland wordt de belangrijkheid van de stad tijdens de industriële revolutie vertolkt. Hier kunt u kennismaken met het leven van de mijnwerker onder de grond en hoe hij in benauwde en gevaarlijke omstandigheden in de Victoriaanse koolmijnen werkte. Een andere plaats die de moeite waard is, is het adembenemende 12e-eeuwse “motte and bailey” kasteel in Sandal.

Wakefield per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er zijn veel dingen te doen en te zien in het omringende platteland van Yorkshire. Huur een auto in Wakefield zodat hier in uw eigen tempo van kunt genieten. Een van de meest adembenemend attracties is het Yorkshire Sculpture Park. Deze 18e-eeuwse tuin gelegen in 200 ha. sereen parkgrond bevat vele beelden van Engelse en internationale beeldhouwers, waardonder werken van de fantastische Henry Moore.

Boek uw huurauto nu