Zoek voor autoverhuur in Telford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Telford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Telford

Huur een auto in Telford via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Telford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Telford - Low-cost autoverhuur in Telford

Telford is genoemd naar de bekende ingenieur Thomas Telford en is een stad die zich duidelijk op de toekomst richt. Haar grote winkelcentrum heeft ruimte voor 4000 auto's en is perfect om uw low-cost huurauto van easyCar voor een paar uur achter te laten terwijl u op zoek gaat naar koopjes. Telford heeft tevens een ijsbaan, een multiscreen bioscoop, ontelbare cafés en restaurants en pal in het centrum een schitterend beeld van Thomas Telford die op zijn eigen naam leunt.

Telford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Telford is tevens de perfecte basis waar vanuit u de mooie omgeving van Shropshire in uw huurauto van easyCar kunt verkennen. Shropshire is een mooi deel van het land met al zijn historische huizen, kastelen, tuinen en uitjes voor de hele familie. Gemakkelijk te bereiken vanuit Telford zijn twee steden, de bijzonder mooie middeleeuwse stad Shrewsbury en Ironbridge wat vaak de geboorteplaats van de industriële revolutie wordt genoemd.

Boek uw huurauto nu