Zoek voor autoverhuur in Taunton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Taunton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Taunton - Autoverhuur in Taunton

Huur een auto in Taunton via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Taunton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Taunton - Low-cost autoverhuur in Taunton

Taunton, het hoofdstad van graafschap Somerset, heeft de kenners onder de reizigers veel te bieden. Taunton is een traditionele Engelse marktstad met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en culturele activiteiten. Breng eens een bezoek aan Taunton Castle en het County Museum waar een schitterende collectie poppen, beeldhouwwerken, fossielen, zilver, aardewerk en veel, veel meer te bezichtigen is. Het stadscentrum van Taunton biedt een verscheidenheid aan winkels, van de bekende ketens tot specialistische winkeltjes, en niet te vergeten de tientallen cafés, restaurants en pubs die een aangenaam rustpunt vormen na een drukke dag sightseeing.

Taunton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als u liever de stad uit gaat volg dan de Taunton Heritage Trail. Dit is een gemakkelijk te volgen rondlopende wandeltocht. Parkeer gewoon uw auto en volg de route die u dan weer terug zal brengen bij uw easyCar huurauto. De wandelroute brengt u langs allerlei soorten interessante plaatsen waaronder een merkwaardige oude varkensmarkt.

Boek uw huurauto nu