Zoek voor autoverhuur in Tamworth

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Tamworth

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Tamworth - Autohuur in Tamworth

Huur een auto in Tamworth via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Tamworth en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autoverhuur in Tamworth - Low-cost autohuur in Tamworth

Het mooie en historische Tamworth bevindt zich in het hartje van het graafschap Staffordshire. Tamworth, waar veel dingen te zien en te doen zijn, is een ideale bestemming voor iedereen die het Verenigd Koninkrijk bezoekt. Huur een auto in Tamworth zodat u de mogelijkheid heeft om al de bezienswaardigheden te bezoeken. Breng een bezoek aan Tamworth Castle, een typisch Normandisch "motte en bailey" kasteel daterend uit 1180. U kunt zelfs binnen een half uur via de Tamworth Planet Walk rond het gehele zonnestelsel op het terrein van Tamworth Castle lopen. Volg gewoon de rode rakketen in het pad! Als u weer op aarde terug bent zorg dan dat u het centrum van Tamworth niet mist.

Tamworth per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Het Gemeentehuis van Tamworth is een schitterend gebouw dat in 1702 door Thomas Guy gebouwd werd. Het heeft door de jaren heen verscheidene diensten bewezen en is altijd het levenscentrum in Tamworth geweest.  Ga eens met uw low-cost huurauto van easyCar naar St Edith's Church, de enige kerk in Engeland met een dubbele wenteltrap; het uitzicht over het stadscentrum van Tamworth vanaf de toren is geweldig. Met Tamworth als basis zijn er oneindig veel mogelijkheden om dit deel van het Verenigd Koninkrijk te gaan verkennen. Staffordshire ligt op korte rijafstand van Birmingham, Leicestershire, Warwickshire of zelfs het beeldige Derbyshire. Ga er naar toe met een huurauto van easyCar, het Britse low-cost autoverhuurbedrijf.

Boek uw huurauto nu