Zoek voor autoverhuur in Southport

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Southport

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Southport - Autoverhuur in Southport

Huur een auto in Southport via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Southport en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Southport - Low-cost autoverhuur in Southport

Als u eens een echte Engelse trip naar de kust wilt maken, dan kunt u het beste een bezoek brengen aan Southport, want het bevat alle ingrediënten. Southport heeft veel prachtige stranden, en met zo'n 35 km zand is de Sefton Coast de perfecte plaats voor diegenen die er helemaal tussenuit willen en graag op verkenning gaan.  Southport heeft ook de op een na langste pier van het land, en in feite werd Southport Pier onlangs gekozen als "Pier of the Year" nadat hij een uitgebreide renovatie had ondergaan. Laat uw easyCar huurauto aan het ene eind achter, en spring op de Pier Tram voor de 1,5 km rit naar het zee-eind.

Southport per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Als het Britse weer zich niet al te best gedraagt, dan zijn er genoeg dingen te doen in Southport. Een van de merkwaardigste dingen is het bekroonde British Lawnmower Museum, met meer dan 300 bijzondere en gerenoveerde displays waaronder maaimachines van de rijken en beroemdheden – ik denk niet dat ze gemist zullen worden! Voor iets traditionelers is er het Atkinson Art Museum, of Silcocks Funland dat vol slotmachines is die zo typerend zijn voor de Britse badplaatscultuur.

Boek uw huurauto nu