Zoek voor autoverhuur in Southampton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Southampton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Southampton

Autohuur in Southampton is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Southampton is een ontspannen stad aan de zuidkust van Engeland en heeft een verfrissende badplaatsatmosfeer, een bruisend nachtleven, geweldige restaurants en veel winkels.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Southampton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Glasgow, Newcastle, Liverpool, Manchester en Bristol. Autohuur in Southampton is een geweldige manier om deze schitterende stad te verkennen en om langs de schilderachtige Engelse kustlijn in het zuiden te rijden.

Goedkope autohuur in Southampton

Met zijn sterke maritieme tradities en moderne winkelcentra laat Southampton bezoekers een combinatie van oud en nieuw proeven Het centrum is een fris, schoon voetgangersgebied met een goede keus aan boetiekjes, bars en restaurants. De haven is een geweldige plaats om rond te wandelen en om mensen te bekijken. Tijdens de Southampton Boat Show die elk jaar in september wordt gehouden, wordt dit echter een van de levendigste plaatsen in Groot-Brittannië. De rest van het jaar kan men van maritieme avonturen, cruises en boottochten genieten. De stad biedt tevens een dynamisch cultureel leven. De Southampton City Art Gallery is een van de mooiste regionale kunstgalerijen in het Verenigd Koninkrijk en herbergt een indrukwekkende collectie hedendaagse en klassieke kunstwerken.

Southampton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op korte afstand van Southampton is het schitterende New Forest. Het New Forest is het grootste gebied met natuurlijke vegetatie dat er nog in Engeland te vinden is, en sinds 1079 in de dagen van Willem de Veroveraar is er niets meer aan gedaan. Het is de moeite waard om een dagtocht naar dit fascinerende oude bos te maken waar men kan picknicken, fietsen en wandelen over natuurpaden.

Boek uw huurauto nu