Zoek voor autoverhuur in Rochester

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Rochester

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Rochester - Autoverhuur in Rochester

Huur een auto in Rochester via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Rochester en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Newcastle, Birmingham, Sheffield, Luton, Heathrow en Gatwick.

Low-cost autohuur in Rochester - Low-cost autoverhuur in Rochester

Rochester ligt ongeveer 50 km verwijderd van Londen en 60 km van de Kanaalhavens en Eurotunnel en is honderden jaren lang een aanloophaven voor reizigers geweest. Rochester is een charmante stad, is vol geschiedenis en zeker de moeite waard om verkend te worden. Rochester Cathedral is de op een na oudste kathedraal in het land en een regelmatige attractie voor zowel historici als kerkgangers. Rochester is niet compleet zonder Rochester Castle dat over de rivier de Medway uittorent. Rochester Castle is een van de best geconserveerde voorbeelden van Normandische architectuur in Egneland.

Rochester per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Met een huurauto van easyCar kunt u zich tijdens uw trip naar Rochester gemakkelijk overal naar toe begeven. Breng eens een bezoek aan Restoration House. Dit huis werd door Charles Dickens in zijn roman Great Expectations gebruikt als het huis van Estella en Miss Haversham. Even buiten Rochester is Gad's Hill Place waar Dickens van 1856 van 1870 woonde. Dit indrukwekkende gebouw is nu een kostschool.

Boek uw huurauto nu