Zoek voor autoverhuur in Redditch

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Redditch

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Redditch

Autohuur in Redditch is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Redditch ligt verborgen in de glooiende heuvels van Worcestershire en is een stad vol geschiedenis en vele attracties voor de bezoeker.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Redditch en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Birmingham, Leeds, Sheffield, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Redditch is een geweldig goedkope manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Low-cost autohuur in Redditch

Redditch is omgeven door het rustige platteland van Worcestershire en is een stad met een fascinerende geschiedenis die teruggaat tot de 12e eeuw. In de middeleeuwen bouwden de cisterciënzer monniken een abdij in Bordesley. De locatie kan vandaag de dag nog steeds worden verkend. Ondanks het feit dat Redditch een belangrijk centrum is voor commercie en handel in de regio, is de stad rustig, groen en vol parken en tuinen.Er is zelfs een schitterend industrieel museum, het Forge Hill Needle Museum. Een unieke set display vertellen het verhaal van de verbazingwekkend ijselijke naaldenindustrie in de Victoriaanse tijd. Ook kunt u relikwieën zien die werden gevonden in de nabijgelegen ruïnes van de abdij in Bordesley. In het centrum van de stad zijn veel winkels waar u heerlijk kunt shoppen. Diegenen die meer natuurlijke activiteiten zoeken kunnen van allerlei soorten sport genieten, van kanoën tot golfen.

Redditch per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Er is veel te ontdekken in het omringende platteland van Worcestershire. Op korte afstand van de stad is het serene Countryside Centre in Arrow Valley Park. Het centrum is vol tentoonstellingen, cadeauwinkels en cafetaria's, en via een serie natuurpaden kunt u het schitterende park gaan verkennen.

Boek uw huurauto nu