Zoek voor autoverhuur in Reading

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Reading

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Reading

Autohuur in Reading is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Reading is een bloeiende stad ten westen van Edinburgh met goede winkelfaciliteiten, een schitterend nachtleven, geweldige culturele attracties en veel parken en tuinen. Reading is een prachtige plaats voor een korte vakantie of zelfs een langer verblijf.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Reading en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Sheffield, Liverpool, Cambridge, Swindon, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Reading is een geweldig goedkope manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Goedkope autohuur in Reading

De stad is historisch gezien beroemd om de gevangenis waar Oscar Wilde gevangen heeft gezeten, evenals om zijn bier, bloembollen en biscuits. Reading is een plaats waar u, als u verder kijkt, steeds meer verrassingen vindt. Alhoewel het een bloeiende commerciële stad is die zakelijke bezoekers van over de gehele wereld trekt, zijn er ook veel toeristenattracties. Het centrum is vol oude architectuur. Van de Victoriaanse gebouwen met rode bakstenen tot de prachtige gotische kerken, er is genoeg te bewonderen. In de Forbury Gardens kunt u van een rustige picknick genieten voordat u de naastgelegen Abbey Ruins bezoekt. De historische abdij werd meer dan 850 jaar geleden door de Engelse Koning Hendrik I gesticht. Hij zou een van de belangrijkste religieuze centra van de middeleeuwen worden. In Reading zijn tevens sommige van de beste winkelfaciliteiten buiten Londen, dankzij de enorme shopping mall, de Oracle. Sinds 1999 heeft het winkelcentrum meer dan 75.000.000 bezoekers verwelkomt en is de enige andere locatie in het Verenigd Koninkrijk waar u de vier grootste detailhandels in een plaats vindt. Het is de droom van koopverslaafden!

Reading per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Reading is omgeven door het schitterende platteland van het graafschap Berkshire. U kunt aan de oevers van de rivier de Theems in Caversham zitten of de rivier volgen tot Henley, een charmant stadje in Oxfordshire, waar u een traditionele pub lunch kunt gebruiken.

Boek uw huurauto nu