Zoek voor autoverhuur in Preston

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Preston

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Preston

Autohuur in Preston is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Preston is de hoofdstad van het graafschap Lancashire en is een levendige historische stad in het dynamische noordwesten. De stad ligt ongeveer 20 km verwijderd van de neonlichten en het amusement van Blackpool, en is een geweldige plaats voor een vakantie.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Preston en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Carlisle, Manchester, Birmingham, Leeds, Sheffield, Newcastle, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Preston is de beste manier om deze stad en zijn omringende omgeving in uw eigen tempo te verkennen.

Goedkope autohuur in Preston

Preston, met zijn aantrekkelijke kronkelende middeleeuwse laantjes en een lommerrijk ontspannen stadscentrum, is een prettige plaats om een paar dagen of zelfs langer door te brengen. Er heerst een levendige atmosfeer in de stad met zijn bloeiende barleven en vele restaurants. De University of Central Lancashire heeft meer dan 25.000 studenten die een bijdrage leveren aan de jeugdige energie en het bruisende nachtleven van Preston. Ga naar Friargate, Church Street of Fylde Road voor een royale keus aan pubs en clubs. Voor de meer culturele evenementen, bijvoorbeeld een toneelstuk, kunt u het Playhouse Theatre en het Worden Arts Centre bezoeken, terwijl het Charter Theatre een van de belangrijkste gelegenheden in het noordwesten is. De Guild Hall in Preston is een geweldige plaats voor allerlei soorten sport en muziekconcerten. De nieuwe Ribble Link, het eerste nieuwe kanaal dat in 100 jaar werd gebouwd, is een andere schitterende plaats om te bezoeken. Verder zijn er een beeldenpad, 4 bruggen, 9 sluizen, plaatsen om te vissen en natuurlijk watersport.

Preston per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Preston ligt op korte afstand van een van de populairste attracties in Groot-Brittannië; Blackpool Pleasure Beach. Ga op pad met uw emmertje en schepje, relax op het strand en geniet 's avonds van een comedy show of een musical in een van de theaters. Diegenen die wat avontuurlijker zijn aangelegd kunnen in een van de huiveringwekkende rollercoasters stappen, sommige van de beste in het Verenigd Koninkrijk!

Boek uw huurauto nu