Zoek voor autoverhuur in Portsmouth

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Portsmouth

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Portsmouth

Autohuur in Portsmouth is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Portsmouth is een aantrekkelijke kleine stad aan de zuidkust van Engeland. De stad heeft een fascinerend maritiem verleden en een levendig stadscentrum en is een geweldige plaats voor een korte vakantie of zelfs een langer bezoek.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Portsmouth en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Nottingham, Leeds, Newcastle, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Portsmouth is een geweldig goedkope manier om deze charmante stad en de schitterende omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Portsmouth

Ondanks het feit dat Portsmouth een relatief kleine stad is, zijn er voor bezoekers diverse attracties. Portsmouth is historisch gezien de drukste haven in de regio, waar vroeger hout en gedroogde vis werd geëxporteerd en vandaag de dag nog veel handel en activiteit wordt gezien. Het is de moeite waard om langs de bescheiden zeekant van de stad te lopen en alles van vrachtschepen tot zeilboten voorbij te zien varen. Om wat historisch inzicht in Portsmouth en zijn maritieme verleden te krijgen kunt u een audio handset huren bij het Bezoekersinformatiecentrum in The Hard bij de ingang naar de dokken. Met deze pratende elektronische gids kunt u het fascinerende gebied van Old Portsmouth en de Gunwharf Quays bezichtigen, en ontvangt u informatie over de bezienswaardigheden terwijl u er langs loopt. Als u wilt shoppen en recreatie zoekt, dan is er in het compacte en aantrekkelijke stadscentrum een goede keus aan winkels voor alle portemonnees, en een aantal levendige bars en restaurants.

Portsmouth per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Of u nu naar de boulevard gaat voor fish & chips of de nabijgelegen stad Southampton een dagje wilt bezoeken, het huren van een auto in Portsmouth geeft u de vrijheid om alles in uw eigen tempo te verkennen.

Boek uw huurauto nu