Zoek voor autoverhuur in Plymouth

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Plymouth

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Plymouth

Autohuur in Plymouth is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Plymouth heeft een rijk maritiem verleden en een levendige verfrissende atmosfeer en is een schitterende stad voor een korte vakantie of zelfs een langer bezoek.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Plymouth en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Sheffield, Nottingham, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Plymouth is een geweldig goedkope manier om deze afwisselende stad en de schitterende omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Plymouth

Plymouth is de regionale hoofdstad van Devon en Cornwall en combineert maritieme traditie met een levendige moderne stadsatmosfeer. U kunt op de treden staan waar de Pilgrim Fathers met het schip de Mayflower naar Amerika voeren en in de oude haven de geschiedenis absorberen. De Dome op Plymouth Hoe is een andere plaats waar een inzicht kan worden verkregen in het fascinerende verleden van deze aantrekkelijke stad aan de zuidkust van Engeland. Hier kunt u alles te weten komen over de 400 jaar oude plaatselijke geschiedenis, van de reizen van Cook, Drake en de Pilgrim Fathers tot de verwoesting als gevolg van zware bombardementen tijdens de Tweede Wereldoorlog. Nadat u van de culturele hoogtepunten van de stad heeft genoten kunt u naar het centrum gaan en de levendige bars en restaurants uitproberen, evenals de uitmuntende winkelcentra waar voor alle budgetten en smaken iets te vinden is. Plymouth heeft tevens het grootste aquarium in Groot-Brittannië met haaien, zeeschildpadden, talrijke tropische vissen en de diepste tank in Europa.

Plymouth per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Plymouth en u kunt de prachtige omringende regio in uw eigen tempo verkennen. U kunt wat verder gaan en langs de schitterende zuidkust rijden of misschien een dagtocht maken naar attracties zoals Woodlands Leisure Park. Woodlands Leisure Park is een geweldige plaats voor de gehele familie met avontuurgebieden en activiteiten voor alle leeftijden met inbegrip van log flumes en andere opwindende 'rides'.

Boek uw huurauto nu