Zoek voor autoverhuur in Oxford

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Oxford

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Oxford

Autohuur in Oxford is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Oxford, “De stad van dromende torenspitsen”, is de hele wereld door beroemd om zijn universiteit en oude architectuur. Of u nu de geleerde atmosfeer wilt inademen of alleen een paar bars en clubs wilt bezoeken, Oxford is geweldig voor een citybreak. easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Oxford en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Sheffield, Liverpool, Belfast, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Oxford is een geweldig goedkope manier om deze schitterende stad en de prachtige omringende omgeving van het graafschap Oxfordshire te verkennen.

Goedkope autohuur in Oxford

Een tocht langs de Colleges van Oxford University (beroemde colleges zijn Magdalen, Merton en Christ Church) laat adembenemende eeuwenoude architectuur zien en geeft een idee van het grote aantal beroemdheden dat hier gestudeerd heeft. Oxford heeft een illuster verleden dat zijn weerga in de wereld niet kent, van moderne komische genieen zoals Rowan Atkinson (Mr Bean) tot literaire grootheden zoals Oscar Wilde en Graham Greene. Ondanks het feit dat Oxford boordevol geschiedenis is, is het een stad dat bruist van jeugdige energie. De grote hoeveelheden studenten helpen bij het creeren van een dynamisch bar- en nachtclubleven, en er is een grote verscheidenheid aan uitmuntende restaurants en cafés. Voor de meer culturele activiteiten zijn er het Oxford Playhouse en de Apollo, waar het hele jaar door geweldig theater en komedie gezien kan worden. Vergeet niet een bezoek te brengen aan het Ashmolean Museum of Art and Archaeology, het oudste openbare museum in Groot-Brittannie.

Oxford per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Oxford en u kunt de omgeving in uw eigen tempo verkennen. Op korte afstand van de stad ligt het magnifieke Blenheim Palace, de geboorteplaats van Winston Churchill. Hier kunt u een wandeling door de tuinen maken, en door de gangen en zalen in het paleis zelf lopen. In de zomer worden de tuinen de plaats waar avondconcerten worden gehouden, en dit kan van klassieke muziek tot rockmuziek zijn.

Boek uw huurauto nu