Zoek voor autoverhuur in Norwich

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Norwich

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Norwich

Autohuur in Norwich is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Deze charmante historische stad in het graafschap Norfolk, is een aantrekkelijke plaats om te bezoeken en dient als een toegangspoort tot de adembenemende Norfolk Broads. Norwich is een van de meest levendige culturele centra in Oost-Engeland en bouwt zich een reputatie op als een verfrissende en plezierige plaats om een weekend te bezoeken of om misschien wel langer te blijven.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Norwich bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Bristol en Newcastle. Autohuur in Norwich is een geweldig goedkope manier om deze rustige stad te verkennen en om de vele nabijgelegen attracties te bezoeken.

Goedkope autohuur in Norwich

Met een schitterende kathedraal, een kasteel uit de 12e eeuw en een bloeiende grote marktplaats, heeft Norwich een prettig onbedorven centrum met uitstekende winkels en fascinerende kunst. Norwich Castle is omgebouwd tot een klein museum vol kunstwerken en relikwieën uit het oude Norfolk. Een ander interessant cultureel hoogtepunt is Bickling Hall, een Jacobijns landhuis vol wandtapijten en schilderijen. De welige tuinen zijn ideaal voor een wandeling in de middag. Niet ver hier vandaan ligt een nog beroemder landhuis en wel het koninklijke verblijf Sandringham. Vier generaties van de Britse monarchie hebben hier gewoond, met als gevolg dat dit gebouw vol geschiedenis en tradities is en de moeite waard om een dagtocht naar toe te maken.

Norwich per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Norwich en u kunt de Norfolk Broads in uw eigen tempo verkennen. De Broads is een van de rustigste en mooiste gebieden in Groot-Brittannië, waar aan een schitterend aantal natuuractiviteiten deelgenomen kan worden, van vogelobservatie tot vissen aan boord van een kanaalboot.

Boek uw huurauto nu