Zoek voor autoverhuur in Northampton

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Northampton

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Northampton

Autohuur in Northampton is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. In het hartje van Engeland in het schitterende landschap van het graafschap Northamptonshire (het graafschap van de “Squires and Spires”), ligt Northampton, een stad vol geschiedenis en traditie. Naast een schitterende reeks historische gebouwen en locaties om te verkennen, heeft de stad ook een levendige atmosfeer en is een geweldige plaats voor een weekendbezoek.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Northampton en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Manchester, Leeds, Newcastle, Bristol, Liverpool, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Northampton is een geweldig goedkope manier om deze charmante stad en de schitterende omringende omgeving te verkennen.

Goedkope autohuur in Northampton

In de middeleeuwen speelde de centrale locatie van Northampton een belangrijke rol in de geschiedenis van Engeland. Dit is de plaats waar vele veldslagen plaatsvonden en waar het Queen Eleanor Cross te zien is. Het rijke verleden heeft zijn stempel gedrukt op de stad. Castle Railway Station bevindt zich op de ruïnes van het kasteel van Northampton waar parlementen zitting hadden tot het door Karel II met de grond gelijk gemaakt werd. In All Saints Church is nog steeds een beeld van Karel te zien dat werd gemaakt nadat hij hout gaf voor het opnieuw opbouwen van de kerk die in 1675 door een enorme brand werd verwoest. Andere gebouwen die de moeite van het bezoeken waard zijn, zijn de indrukwekkende Church of the Holy Sepulchre en de overdadige Victorian Guildhall. Ga voor meer uitgebreide informatie over de fascinerende geschiedenis van de stad naar de Northampton Museum and Art Gallery, waar een inzicht kan worden verkregen in de fabricage van laarzen en schoenen – de plaatselijke industrie waar de voetbalclub van Northampton "The Cobblers" zijn bijnaam aan te danken heeft.

Northampton per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Op korte afstand van Northampton zijn er talloze fascinerende locaties en attracties. Huur een auto en verken de streek in uw eigen tempo. Breng een bezoek aan de Battle of Naseby waar Parlementariërs tijdens de burgeroorlog zegevierden. Hunsbury Hill heeft de restanten van een vesting uit het IJzeren Tijdperk, wat een bewijs is dat Northampton en omgeving reeds sinds prehistorische tijden bewoond was.

Boek uw huurauto nu