Zoek voor autoverhuur in Newquay

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Newquay

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Newquay

Autohuur in Newquay is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Newquay is een van de meest populaire vakantiebestemmingen in Groot-Brittannië en een Mekka voor surfers. Van het pakken van golven tot ritten in rollercoasters en van uitmuntende restaurants tot muziekfestivals, Newquay heeft voor elk wat wils.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Newquay en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Birmingham, Liverpool, Leeds, Nottingham, Manchester, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Newquay is een geweldige manier om het schitterende graafschap Cornwall te gaan verkennen.

Goedkope autohuur in Newquay

Newquay is een van de meest populaire bestemmingen in het Verenigd Koninkrijk en de meest bezochte plaats in Cornwall. De stad is levendig, opgewekt en heeft een grote keus aan attracties zowel op het strand als daarbuiten, en blijft toeristen trekken die de ideale vakantiebreak zoeken. Newquay is vooral populair bij de surfers die in grote getale naar Fistral Beach komen voor de geweldige golven en internationale wedstrijden. Er zijn veel andere sporten voor adrenalinejunkies met inbegrip van de opwindende nieuwe ervaring Coasteering (vaak beschreven als een mengsel van klimmen en verdrinken!). Een schitterende plaats voor de hele familie is het Blue Reef Aquarium. Hier zijn heel veel prachtige zeedieren waaronder haaien, otters, tropische kikkers en talloze kleurrijke vissen. Dit is een van de beste toeristenattracties in Cornwall.

Newquay per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

De omringende platteland van Cornwall bevat sommige van de meest adembenemende panorama's in het Verenigd Koninkrijk. Naast de dramatische ruige kustlijn en beschutte stranden, heeft Cornwall oude bossen en zacht glooiende heuvels. De streek heeft ook een aantal prachtige steden en dorpen. Padstow is een betoverend vissersstadje waar u in de schilderachtige oude haven van de traditionele fish and chips kunt genieten.

Boek uw huurauto nu