Zoek voor autoverhuur in Newcastle

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Newcastle

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Newcastle

Autohuur in Newcastle is goedkoop en gemakkelijk via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Newcastle wordt overzien door de Angel of the North (het grootste beeldhouwwerk in Engeland op de weg naar Gateshead), en is een stad met een uniek karakter, energie en erfgoed. Van het beroemde Geordie gevoel voor humor tot de adembenemende bruggen van de rivier de Tyne, Newcastles charmes maken het een ideale bestemming voor een citybreak.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Newcastle en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland en het Verenigd Koninkrijk met inbegrip van Londen, Manchester, Birmingham, Glasgow en Edinburgh. Autohuur in Newcastle is een geweldige manier om de stad te verkennen of u hier nu op zakenbezoek of voor uw plezier bent.

Goedkope autohuur in Newcastle

Newcastle is een stad waar passie heerst. Van voetbal tot techniek, de bevolking van Newcastle staat bekend om zijn levenslust en zijn robuuste gevoel voor humor. Newcastle en Gateshead liggen aan de oevers van de rivier de Tyne. De Gateshead Millennium Bridge ligt over de rivier en is een duidelijk voorbeeld van modern ontwerp – het is op zichzelf een kunstwerk. In de afgelopen jaren heeft de Quayside een totale vernieuwing ondergaan en wordt nu omgeven door luxe hotels, funky bars en fantastische restaurants die allerlei soorten cuisine serveren. Als u over de rivier de Tyne Gateshead in gaat, kunt u hier een adembenemende grote nieuwe galerij, het Baltic Centre for Contemporary Arts vinden. De galerij, die zich in een oude graanopslagplaats bevindt, herbergt radicale en indrukwekkende nieuwe werken van Britse en internationale kunstenaars. Het steeds wisselende programma's van evenementen, tentoonstellingen, installaties en uitvoeringen maken dit een van de meest opwindende kunstcentra in Europa.

Newcastle per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Newcastle en verken de omringende regio in uw eigen tempo. Het is de moeite van een bezoek waard, alleen al om de Angel of the North van dichtbij te bekijken. De Angel, die 20 m hoog en bij de vleugels 54 meter breed is, is ontworpen door de Britse kunstenaar Antony Gormley, en is een ontzagwekkende bezienswaardigheid.

Boek uw huurauto nu