Zoek voor autoverhuur in Newbury

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Newbury

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autoverhuur in Newbury - Autohuur in Newbury - easyCar

Huur een auto in Newbury via easyCar - de low-cost, online autohuurspecialist. Newbury ligt aan de rivier de Kennet in West Berkshire en is een mooie, rustige stad met een fascinerend verleden – en als u een auto huurt in Newbury zult u hier zeker meer over kunnen ontdekken! Huur een auto en rijd naar de noordelijke, westelijke of zuidelijke regionen van Newbury om de omringende North Wessex Downs, een gebied van buitengewone natuurlijke schoonheid, te ervaren. Of gebruik uw huurauto om het centrum van Newbury te verkennen en breng een bezoek aan de beroemde 17e eeuwse gebouwen en musea van de stad.

Huur een auto in Newbury bij easyCar: en zult meer van Newbury – en daarbuiten – ontdekken!

Newbury heeft vele jaarlijkse evenementen en festivals op haar programma staan, van het Newbury Spring Festival – met op verschillende plaatsen klassieke muziek – tot de beroemde Hennessy Cognac Gold Cup paardenrace eind November. Naast fantastische culturele evenementen en sightseeing is Newbury ook een ideale basis waar vanuit grotere omringende steden zoals Reading, Swindon, Oxford en Londen verkend kunnen worden. Huur dus een auto als u in Newbury bent en u zult meer van Newbury – en daarbuiten – ontdekken!

easyCar – biedt gemak en de beste autohuur in Newbury

Als u de beste autohuur in Newbury zoekt dan bent u op de juiste plaats aangekomen! Met de centraal gelegen autohuurfaciliteiten van easyCar in Newbury zult u op gemakkelijke wijze uw auto kunnen boeken en ophalen. easyCar biedt tevens autohuurservices in Swindon, Oxford , Londen en Bristol – u kunt dus op uw gemak meer van Engeland zien!

Boek uw huurauto nu