Zoek voor autoverhuur in Manchester

Vul het zoekformulier in om goedkoop autoverhuur te vinden in Manchester

Prijs is inclusief

  • Gratis annulering en wijzigingen
  • WA-verzekering
  • Collision damage waiver
  • Wegenbelasting

Wilt u liever telefonisch boeken?
+44 203 318 6960

Ons team is aanwezig van
maandag t/m zondag 09:00 tot 23:00.

De voordeligste autohuurprijzen, Bekende merknamen

Autohuur in Manchester

Autohuur in Manchester is goedkoop en handig via easyCar - de low-cost, on line autohuurspecialist. Manchester is een van de meest levendige en kleurrijke steden in Engeland en heeft in de afgelopen tien jaar een stedelijke wedergeboorte ondergaan. De stad kan niet meer worden geïdentificeerd met noordelijk industrieel vuil, maar is een bruisende trendy centrum voor mode, muziek, cultuur en handel.easyCar biedt autohuurfaciliteiten in Manchester en bij luchthavens en stadslocaties verspreid over geheel Engeland met inbegrip van Londen, Newcastle, Norwich, Nottingham en Liverpool. Autohuur in Manchester is de beste manier om deze schitterende stad en zijn omgeving in uw eigen tempo te verkennen.

Low-cost autohuur in Manchester

Van de culturele hoogtepunten van de adembenemende Lowry kunstgalerij en het Castlefield Urban Heritage Park tot de ultrahippe bars in de Northern Quarter en Gay Village, Manchester is vol opwinding en attracties. In het hart van de stad is Piccadilly Gardens. Alhoewel er niet veel groen te vinden is, is het een plezierig mengsel van hedendaags ontwerp en architectuur om naast te relaxen. Alle belangrijke centrale districten van Manchester zijn hier slechts een korte wandeling vandaan. In Chinatown kunt u van de heerlijke authentieke en vaak goedkope Chinese keuken genieten, terwijl diegenen die graag winkelen naar het Arndale Centre moeten gaan waar een groot aantal boetiekjes en goedkope winkels te vinden zijn.

Manchester per auto: Geweldige bezienswaardigheden voor een koopje

Huur een auto in Manchester en verken de stad en het omringende platteland in uw eigen tempo. Maak een dagtocht naar het Lake District en zie de adembenemende natuurlijke schoonheid van dit gebied, waar u kunt wandelen, fietsen, paardrijden of gewoon genieten van thee en scones in een van de schilderachtige dorpjes. Een ander hoogtepunt niet ver hier vandaan is het pretpark Alton Towers, waar u een rit in de rollercoasters kunt maken en in de botanische tuinen kunt wandelen.

Boek uw huurauto nu